Her er en virkelig hurtig måde at helbrede fisk - du kan bruge enhver virksomhed konkretiseret fisk, så længe det ikke er for tynd. Jeg har gjort dette med Blue Eye Torsk eller Deep Sea Trevalla men denne gang fik to fileter af Ocean Trout.In Tasmania jeg købe ørred og laks kun fra Petuna Seafoods eller Mures som fisk vilde fisk, ikke opdrættet vrøvl. Ofte frisk fisk er solgt på en lørdag - fordi fiskehandleren ikke ønsker at fryse det. Så vi tog op på disse fileter for $ 2 hver.
Opskrift
Tør fiskene rene og læg dem i en lynlås taske.
Lav en marinade af 50g fine havsalt, 50g sukker, 100ml whisky.
Du kan bruge anden spiritus, vodka er godt for hvid fisk.
Forhøjelse marinade forholdsmæssigt for flere fisk - det er for 400g fisk.
Hæld i posen og gned forsigtigt ind i fisken.
Seal pose og sættes i køleskab drejning et par gange om dagen.
Jeg har tilføjet et par friske kaffir blade bare fordi jeg havde dem.
Efter 5 dage, så tag den ud og dup tør med køkkenrulle.
Slice tyndt på en skrå, på et bræt med en meget skarp kniv - vær forsigtig.
indtil der er intet tilbage, men huden.
Gentag med andre mørbrad og voila! whisky kureret ocean ørred.
Dette vil holde i køleskab dækket i op til to uger, men aldrig varer så længe. Ingen kunstige røg smag, ingen nitrat. Bare glad fisk!